Ασφαλη εργασια μεσα ή κοντα στο νερο

ΑΣΦΑΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ
ΑΣΦΑΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ
Ασφαλής Εργασία Μέσα στο Νερό
Ασφαλής Εργασία Μέσα στο Νερό
Γενικά
Γενικά
safety
previous arrow
next arrow

Η επιχείρηση Ιωάννης Χολέβας / Μετάβαση είναι προτεινόμενος Εκπαιδευτικός Φορέας (Training Provider) της Rescue 3 Europe / International, Εκπαιδευτικό Κέντρο του Οργανισμού ICAN (International Centre of Adventure & Nature) καθώς επίσης υλοποιεί και εκπαιδευτικά προγράμματα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Rafting (International Rafting Federation).

Επίσης, είναι εκπαιδευτικό κέντρο του οργανισμού ICAN (Inernational Centre of Adventure & Nature).

Οι σχολές διάσχισης φαραγγιών γίνονται σύμφωνα με τα πρότυπα του διεθνούς οργανισμού ICAN (Inernational Centre of Adventure & Nature).

Οι σχολές απευθύνονται σε άτομα που επιθυμούν να γνωρίσουν τι είναι η διάσχιση φαραγγιών, να εργαστούν σαν επαγγελματίες οδηγοί canyoning ή να ασχοληθούν με την εκπαίδευση canyoning.

Επίσης, η Μετάβαση σαν προτιμώμενος πάροχος εκπαίδευσης (Preferred Trainning Provider) της Rescue 3 Europe / Internatinal υλοποιεί τις σχολές 1) Διαχείριση Ορμητικών Νερών σε Φαράγγια - Για αναψυχή / Whitewater Canyon Technician - Recreational και 2) Διαχείριση Ορμητικών Νερών σε Φαράγγια - Για επαγγελματίες / Whitewater Canyon Technician - Professional

ICAN Network

Από το 2005 με ιδρυτή τον Thierry Saunier, το δίκτυο ICAN (Διεθνές Κέντρο περιπέτειας και φύσης) είναι η πρώτη διεθνής δομή που αφορά κέντρα υπαιθρίων δραστηριοτήτων, που ασχολούνται με πεζοπορία, ορειβασία, διάσχιση φαραγγιών, αναρρίχηση, ανάβαση, εξερεύνηση σπηλαίων κλπ.

Κάθε κέντρο του δικτύου ICAΝ διαθέτει πιστοποίηση και σήμα ICAN και ακολουθεί ένα αυστηρό σύστημα διαδικασιών. Ο κύριος σκοπός που ακολουθεί αυτό το αυστηρό σύστημα διαδικασιών είναι για να εξασφαλίσει ότι το παιδαγωγικό σύστημα που εφαρμόζει παρέχει μία εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών.

Η ICAN παρέχει ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης προσαρμοσμένο σε κάθε διαφορετική υπαίθρια δραστηριότητα:

  • παρέχει εκπαίδευση ώστε να αναπτύξει μια δυναμική και υπεύθυνη πρακτική (ασφάλεια).
  • παρέχει εκπαίδευση στους επαγγελματίες που υλοποιούν τις δραστηριότητες.

Το δίκτυο ICAN αποτελείται από ειδικούς στην κάθε δραστηριότητα και συμπεριλαμβάνει πολλές αναγνωρισμένες και πιστοποιημένες ομάδες ανά τον κόσμο, με στόχο να συνδέσει τη ποιότητα και τη τεχνογνωσία κατά την υλοποίηση των δραστηριοτήτων, με γνώμονα την ασφάλεια και την πραγματοποίηση των δραστηριοτήτων στα μέτρα των πελατών.

Μετάβαση