Καγιακ (Kayak)

previous arrow
next arrow
Slider

Η Μετάβαση είναι Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης & Δια Βίου Μάθησης.

Ο Γιάννης Χολέβας είναι προπονητής Α' κατηγορίας Κάνοε Καγιάκ της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) και προπονητής Καγιάκ Άγριων Νερών επιπέδου 4 της Βρετανικής Ομοσπονδίας Κανό (BCU, Level 4 Kayak Coach).

Επίσης, είναι πάροχος του συστήματος προσωπικών δεξιοτήτων της Βρετανικής Ομοσπονδίας Κανό (Personal Performance Awards Provider).

Οι σχολές απευθύνονται σε αυτούς που θέλουν να κάνουν Καγιάκ για Αναψυχή και να γνωρίσουν το περιβάλλον του ποταμού. Επίσης, απευθύνονται και σε αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το Καγιάκ ποταμού.

Τέλος, η Μετάβαση σαν προτιμώμενος πάροχος εκπαίδευσης (Preferred Trainning Provider) της Rescue 3 Europe / Internatinal υλοποιεί τις σχολές 1) Διάσωση Άγριων Νερών - Για Αναψυχή / Whitewater Rescue Technician - Recreational και 2) Διάσωση Άγριων Νερών - Για Επαγγελματίες / Whitewater Rescue Technician - Profesional

Το ξέρουμε πως είναι δύσκολο να δοκιμάσεις κάτι που ελάχιστα γνωρίζεις, ειδικά στην εποχή μας, όμως εμείς το καγιάκ το νιώθουμε σαν ένα δώρο που πρέπει να μοιράσουμε στους ανθρώπους που αγαπούν την φύση και την περιπέτεια.
Το καγιάκ δεν είναι καθόλου αυτό που φαίνεται και δυστυχώς δεν φαίνεται καθόλου αυτό που είναι.
Είναι φιλοσοφία, είναι ομαδικότητα, είναι παρέα, είναι συλλογή τοπίων και εμπειριών που μόνο μέσα από το νερό μπορείς να θαυμάσεις. Το καγιάκ είναι κάτι πολύ ξεχωριστό για να μπορέσεις να βάλεις σε λέξεις το τρόπο που αισθάνεσαι όταν είσαι μέσα στο ποτάμι.

Comments are closed.

Μετάβαση