Πρωτων Βοηθειων / Heartsaver First Aid

Απευθύνεται

Η Σχολή απευθύνεται σε οποιονδήποτε δεν έχει ιατρική εκπαίδευση ο οποίος πρέπει να έχει κάρτα πιστοποίησης παρακολούθησης εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών και στη χρήση ΚΑΡΠΑ και χρήσης απινιδιστή, για το χώρο εργασίας του σύμφωνα με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας αλλά και στο καθένα που θέλει να έχει τις ελάχιστα απαραίτητες γνώσεις Πρώτων Βοηθειών.

Στόχος

Στόχος της Σχολής είναι η θεωρητική και η πρακτική εξάσκηση στις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για να αντιμετωπίσει και να διαχειριστεί κάποιος Πρώτες Βοήθειες. Μερικά από τα θέματα που αναλύονται είναι: διαστρέμματα, κατάγματα, καταπληξία, δαγκώματα, θερμοπληξία αλλά και υποθερμία, επιληψία, διαβητικά επείγοντα, εγκεφαλικό.

Διάρκεια Σχολής

Οκτώ (8) ώρες

Διάρκεια Πιστοποίησης / Πιστοποίηση

Μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος αποκτούν οι μαθητές την κάρτα πιστοποίησης της American Heart Association – Heartsaver First Aid CPR AED Course Completion Card με ισχύ για 2 χρόνια.

Χαρακτηριστικά
  • Μάθημα που βασίζεται στο Video και διασφαλίζει ομοιογένεια
  • Καθοδηγούμενη από εκπαιδευτή πρακτική εξάσκηση ενισχύει την απόκτηση πρακτικών δεξιοτήτων
  • Το εγχειρίδιο μαθητή  που παραλαμβάνουν οι συμμετέχοντες περιλαμβάνει οδηγούς σύντομης αναφοράς (Quick Reference Guide) με περίληψη των ενεργειών που απαιτούνται για την αντιμετώπιση τραυματισμών και ασθενειών
  • Το περιεχόμενο είναι σύμφωνο με τα πλέον πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα
  • Μάθημα σε αίθουσα (εκπαιδευτής και video με πρακτική εξάσκηση)

Comments are closed.

Μετάβαση