IRF RAFT GUIDE TRAINING COURSE

Rafting Εκδηλώσεις

10 ΦΕΒ ΣΤΙΣ 1 Μ.Μ. – 15 ΦΕΒ ΣΤΙΣ 8 Μ.Μ.

Θέλεις να γίνεις οδηγός Rafting στην Ήπειρο ή σε άλλα ποτάμια της Ελλάδας???
Θέλεις να μεταδόσεις την μαγεία του ποταμού???
Ξέρεις τι είναι ο οδηγός Rafting???
Είναι ο άνθρωπος που αναλαμβάνει έξη (6) ή οχτώ (😎 άτομα που για πρώτη φορά θα κάνουν rafting (ή μπορεί μερικοί από αυτούς να έχουν ξανακάνει ) και είναι υπεύθυνος να τους δείξει πριν ξεκινήσει η κατάβαση του ποταμού τις βασικές δεξιότητες που χρειάζεται να έχουν και να τους οδηγήσει σε μια ασφαλή κατάβαση. Με λίγα λόγια είναι ο άνθρωπος ο οποίος θα έχει εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί σαν οδηγός rafting και που το πρόσωπό του θα εμπνέει ασφάλεια στο πλήρωμα του raft. Είναι αυτός που από την απόδοσή του εξαρτάται η επίσκεψη των συμμετεχόντων και σε άλλα ποτάμια ή η απόρριψη της συμμετοχής τους σε δραστηριότητες του rafting είτε γιατί φοβήθηκαν, είτε γιατί δεν κατάλαβαν πλήρως την ασφάλεια που τους παρείχε η κατάβαση.
Αν σου αρέσει λοιπόν η παραπάνω περιγραφή, αν σου αρέσει το περιβάλλον των υπαίθριων δραστηριοτήτων, αν σου αρέσει το ποτάμι, αν σου αρέσει να βρίσκεσαι και να καθοδηγείς κόσμο στην φύση, τότε ΝΑΙ !!!…έλα να παρακολουθήσεις την σχολή Βασικών Γνώσεων Οδηγού Rafting της Διεθνούς Ομοσπονδίας Rafting (IRF), που διοργανώνει η Μετάβαση στην Ήπειρο.
Διάρκεια Σχολής : Έξη (6) ημέρες (60 – 70 ώρες)
Ημερομηνίες: Παρασκευή 10.02 μέχρι και Τετάρτη 15.02.2023.
Ποτάμια : Βοϊδομάτης, Άραχθος, Αώος (Μπουραζάνι)
Θεματολογία (ενδεικτική) θεωρητική & πρακτική:
Τεχνικές Rafting
Κουπιές οδηγού rafting, παράλληλα περάσματα (Ferry Glide), Αντίρρευμα (Eddy) Είσοδος – Έξοδος, Υδροτοπογραφία, Αναγνώριση φαινομένων που δημιουργεί το ορμητικό νερό, Χειρισμός του rafting σε δύσκολες συνθήκες κλπ.
Εκπαίδευση πληρώματος Rafting
Εισαγωγικό μάθημα, Θέσεις πληρώματος στο raft, Κουπιές πληρώματος, Σχέσεις πληρώματος – οδηγού κλπ.
Τεχνικές Ασφάλειας και Διάσωσης
Κολύμβηση, Περπάτημα στα ρηχά νερά, Ρήψη σχοινιού διάσωσης, Επαναφορά της βάρκας σε περίπτωση ανατροπής, Κόμποι, Αγκυρώσεις , Πολύσπαστα, Διαγώνια σχοινιά κλπ.
Εκπαιδευτής της σχολής θα είναι ο Γιάννης Χολέβας , Εκπαιδευτής Οδηγών Rafting της Διεθνούς Ομοσπονδίας Rafting (IRF) και της Βρετανικής Ομοσπονδίας Rafting (BCU)
Κόστος σχολής: 380 ευρώ το άτομο + 24% ΦΠΑ.
Το κόστος περιλαμβάνει: Έξη (6) ημέρες θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση, Προσωπικό και ομαδικό εξοπλισμό. Το κόστος δεν περιλαμβάνει : Τοπικά μεταφορικά περί τα 80 χλμ. ημερησίως (η προσπάθεια θα είναι οι μετακινήσεις να γίνονται με αυτοκίνητα στα οποία θα επιβαίνουν δύο με τρείς συμμετέχοντες για να μοιράζεται το κόστος των τοπικών μετακινήσεων ) Σε περίπτωση που δεν μένετε στον Νομό Ιωαννίνων μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε πολύ φθηνό πακέτο διαμονής – διατροφής.
Δηλώσεις συμμετοχής: μέχρι και την Δευτέρα 06.02.2023 στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.kayakmetavasi.gr/…/raft_guide_training_course/
με κατάθεση προκαταβολής 100 ευρώ, μέχρι την Δευτέρα 06.02.2023, στον παρακάτω λογαριασμό: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΆΠΕΖΑ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: GR3901105250000052500109799SWIFT:(BIC) ETHNGRAA Όνομα Δικαιούχου: ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΟΛΕΒΑΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ και αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@kayakmetavasi.gr.
Το οικονομικό υπόλοιπο για την παρακολούθηση της σχολής θα καταβληθεί, κατά την διάρκεια της σχολής.
Για περισσότερες πληροφορίες με την αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@kayakmetavasi.gr ή στο κινητό τηλέφωνο: 6944656029
Σας περιμένουμε στο ποτάμι !!!

Μετάβαση