Last Minute Whitewater Rescue Technician Course Recreational

Rescue 3 Europe Εκδηλώσεις

H Kayak Metavasi Rescue 3 Greece διοργανώνει Σχολή Διασώστη Άγριων Νερών για αναψυχή της Rescue 3 Europe, στην ‘Ήπειρο και συγκεκριμένα στο ποταμό Αώο.
Ημερομηνίες: Παρασκευή 04.09.2020_Έναρξη 10:00 στην βάση μας στην Ανατολή Ιωαννίνων (39.6316556614, 20.8589670477) μέχρι και Κυριακή 06.09.2020_Λήξη 19.00 – 20.00
Διάρκεια: 24 ώρες (8 ώρες είναι θεωρία και πρακτική και περί τις 16 ώρες πρακτική στο νερό ή σε υπαίθριο περιβάλλον).
Γενικοί Στόχοι
1. Να αναπτυχθεί το αίσθημα σιγουριάς και οι κατάλληλες τεχνικές για την αντιμετώπιση καταστάσεων με άγρια νερά.
2. Να εκπαιδευτούν οι συμμετέχοντες στην χρήση και προσαρμογή τυπικού διασωστικού εξοπλισμού σε καταστάσεις άγριων νερών.
3. Να εκπαιδευτούν οι συμμετέχοντες ώστε να μπορούν με την χρήση των σκαφών τους να συμμετέχουν σε περιπτώσεις ασφάλειας & διάσωσης στα άγρια νερά.
Ενδεικτική θεματολογία
Ασφάλεια ή Διάσωση
Υδροτοπογραφία
Κολύμβηση
Πέρασμα σε ρηχά νερά
Διαγώνια σχοινιά
Κόμποι – Αγκυρώσεις
Συστήματα Μηχανικού Πλεονεκτήματος
Ρυμούλκηση θύματος με σκάφος
Ρυμούλκηση σκάφους κλπ.
Παρεχόμενος Εξοπλισμός
H Kayak Metavasi Rescue 3 Greece, θα παρέχει όλο τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό της σχολής. (σωσίβια, κράνη, φουσκωτά,καγιάκ σχοινιά κτλ). Ο κάθε συμμετέχοντας θα παραλάβει ένα βιβλίο με όλη την ύλη της σχολής, πιστοποιητικό παρακολούθησης της Rescue 3 Europe, ένα σήμα Διασώστη άγριων νερών και μια σφυρίχτρα.
Εξοπλισμός και Προϋποθέσεις Συμμετεχόντων
Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν μαζί τους μαγιό, θερμοεσώρουχα (ανάλογα την εποχή), παλιά παπούτσια με σκληρό πάτο (για χρήση στο νερό), λαστιχάκι για γυαλιά και είδη προσωπικής υγιεινής.
Επίσης θα πρέπει να έχουν και τουλάχιστον μια προστατευτική μάσκα κατά Covid 19 ανά ημέρα.
Για να απονεμηθεί το πιστοποιητικό είναι απαραίτητη η παρακολούθηση και αποτελεσματική συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες της σχολής, καθώς και η επιτυχημένη συμπλήρωση μίας γραπτής εξέτασης. Στην επιτυχία των συμμετεχόντων επίσης συμβάλλει η θέληση για εκπαίδευση και η αντοχή σε δύσκολες και κουραστικές συνθήκες. Αν κάποιος αισθάνεται άβολα για την συμμετοχή του/της σε κάποια δραστηριότητα και προτιμά απλά να την παρακολουθήσει, οφείλει να ενημερώσει τον εκπαιδευτή.
Κόστος: 280€ (+24% ΦΠΑ) που περιλαμβάνει εκτός από την εκπαίδευση, την παροχή του εξοπλισμού, τα τοπικά μεταφορικά, καθώς και το βιβλίο της σχολής, το πιστοποιητικό, το ραφτό σήμα, αλλά και την σφυρίχτρα .
Δηλώσεις συμμετοχής: μέχρι και την Τρίτη 01 Σεπτεμβρίου 2020 στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.kayakmetavasi.gr/ekdilwseis/diaswsi_gia_anapsixi/
με κατάθεση προκαταβολής 100 ευρώ, μέχρι και την Τρίτη 01 Σεπτεμβρίου 2020, στον παρακάτω λογαριασμό: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΆΠΕΖΑ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: GR3901105250000052500109799SWIFT:(BIC) ETHNGRAA Όνομα Δικαιούχου: ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΟΛΕΒΑΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ και αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@kayakmetavasi.gr.
Πληροφορίες με την αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@kayakmetavasi.gr ή στο κινητό τηλέφωνο : 6944656029
Σας περιμένουμε να σας γνωρίσουμε με το περιβάλλον των άγριων νερών για πρώτη φορά, για σας που το γνωρίζετε ήδη να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας, ή για σας που έχετε ξανάρθει μαζί μας, σας περιμένουμε να δοκιμάσουμε καινούργια πράγματα!!!!!
Θα σας δούμε στο ποτάμι!!!!
Μετάβαση