SUMMER KAYAK CAMP SHORT PERIOD

Kayak Εκδηλώσεις

Η Μετάβαση διοργανώνει καλοκαιρινό kayak camp μικρής περιόδου στα Τζουμέρκα με εκπαιδευτικό θεματολόγιο της Σχολής Μέσου Επιπέδου Eskimo Roll καθώς και βελτίωσης τεχνικής. Το camp θα είναι ενδεικτικά εστιασμένo στο πρωινό μέρος στην εκμάθηση και βελτίωση τεχνικών και στο απογευματινό μέρος σε μικρές ή μεγαλύτερες καταβάσεις στον ποταμό Άραχθο.
Αν κάνεις καγιάκ ποταμού, αυτή είναι η ευκαιρία σου να παρακολουθήσεις μέρος της Σχολής Μέσου Επιπέδου ή να ολοκληρώσεις την σχολή Μέσου Επιπέδου αφού ήδη έχεις παρακολουθήσει κάποιες ημέρες της Σχολής. Καθώς επίσης αν είσαι ήδη έμπειρος καγιάκερ μπορείς να βελτιώσεις κάποιες από τις τεχνικές καθώς και να μάθεις τα βήματα οργάνωσης μιας κατάβασης.
 
Ημερομηνίες: Σάββατο 19/06 μέχρι και Δευτέρα 21/06/2020
Ενδεικτικές ώρες : Έξη (6) ημερησίως.
Τόπος: ποταμός Άραχθος (περιοχή Πλάκας).
Ηλικίες: από 14 ετών και άνω
Εκπαίδευση: Θεωρητική, πρακτική και βιντεοσκόπηση
Προϋπόθεση συμμετοχής : Παρακολούθηση σχολής Καγιάκ Αρχαρίων
 
Κόστος: 80 ευρώ (+24% φπα) ανά άτομο, ανά ημέρα. Το κόστος περιλαμβάνει: έξη (6) ώρες εκπαίδευση ανά ημέρα, ατομικό εξοπλισμό, σκάφος, κουπί, πιστοποιημένο εκπαιδευτικό προσωπικό, αναλογία εκπαιδευτή / μαθητή: 1 προς 6, ιδιωτική ασφάλιση κατά την δραστηριότητα.
Το κόστος δεν περιλαμβάνει τα τοπικά μεταφορικά για τις μικρές ή μεγαλύτερες καταβάσεις τα οποία κατά εκτίμηση δεν θα ξεπεράσουν τα 40 ευρώ ανά άτομο για ολόκληρο το πενταήμερο.
 
Δηλώσεις συμμετοχής: μέχρι και την Τρίτη 15/06/2021 στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.kayakmetavasi.gr/ekdilw…/summer_kayak_camp_sh/
με κατάθεση προκαταβολής 70 ευρώ, μέχρι και την Τρίτη 15/06/2021, στον παρακάτω λογαριασμό: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΆΠΕΖΑ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: GR3901105250000052500109799SWIFT:(BIC) ETHNGRAA Όνομα Δικαιούχου: ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΟΛΕΒΑΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ και αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@kayakmetavasi.gr. Επίσης θα πρέπει μέχρι την παραπάνω ημερομηνία να αποστείλετε ηλεκτρονικά συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την Υπεύθυνη Δήλωση καθώς και την Δήλωση Ενημέρωσης – Συγκατάθεσης.
Το οικονομικό υπόλοιπο για την παρακολούθηση της σχολής θα καταβληθεί, κατά την διάρκεια της σχολής.
 
Για την διαμονή σας προτείνουμε τον τρόπο των αντισκήνων, κοντά στο μέρος των μαθημάτων.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες, με την αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@kayakmetavasi.gr ή στο κινητό τηλέφωνο: 6944656029
 
Σας περιμένουμε όλους στον Άραχθο για ένα μοναδικό Kayak Camp.
Μετάβαση