EXPRESS KAYAK BEGINNERS COURSE

Kayak Εκδηλώσεις

H Εxpress Σχολή Καγιάκ Αρχαρίων, είναι μία τριήμερης διάρκειας ενασχόληση με το καγιάκ “ορμητικών νερών”. Με τις πιο σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης οι συμμετέχοντες, θα αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις και δεξιότητες χειρισμού του σκάφους, ώστε την τελευταία ημέρα να μπορούν να κατέβουν σαν μέλη μιας ομάδας, με ασφάλεια ένα ποτάμι μικρής δυσκολίας.
Εκτός από το έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό, στην πραγματοποίηση των παραπάνω, μεγάλο ρόλο παίζουν και τα ποτάμια υλοποίησης της σχολής το οποία είναι ιδανικά για εκπαίδευση (Βοϊδομάτης & Αώος).
Η διάρκεια:
Τρείς (3) ημέρες εκπαίδευση, διάρκειας 18 ωρών (16 ώρες πρακτική & 2 ώρες θεωρία), στους ποταμούς Βοϊδομάτη & Αώο και απευθύνεται σε ηλικίες από 12 ετών μέχρι και 99 ετών.
Η διαμονή
Σε περίπτωση που θα χρειαστείτε διαμονή στην περιοχή, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε ώστε να έχετε την επιλογή της καλύτερης διαμονής.
Το εκπαιδευτικό προσωπικό
Προπονητές κάνοε – καγιάκ Γενικής Γραμματείας Aθλητισμού (Γ.Γ.A.), Προπονητές της Βρετανικής Ομοσπονδίας Kαγιάκ (Β.C.U.), Γυμναστές με ειδικότητα κάνοε – καγιάκ και Πτυχιούχοι σχολής διάσωσης ορμητικών νερών της Rescue 3 International
Οι παροχές:
  • Εκπαιδευτής σε αναλογία 1:5
  • Διάθεση και μεταφορά σκαφών καγιάκ στον τόπο εκπαίδευσης
  • Διάθεση ατομικού εξοπλισμού για καγιάκ
  • Τοπικές μεταφορές (είσοδος – έξοδος ποταμού)
  • Ιδιωτική ασφάλιση ατυχημάτων για την δραστηριότητα
  • Βεβαίωση παρακολούθησης – αναμνηστικά δώρα

Ο προσωπικός εξοπλισμός (αφορά τους συμμετέχοντες):

  •  Μαγιό
  • Παπούτσια αθλητικά παλιά (θα βραχούν)
  • Προσωπικά είδη για ντους μετά την δραστηριότητα
  • Αντηλιακή κρέμα
  • Λάστιχο συγκράτησης γυαλιών αν είναι απαραίτητο κατά την διάρκεια της δραστηριότητας

Η διδακτέα ύλη:

  • 1η ημέρα : Ήσυχο νερό. Γνωριμία με το σκάφος – κωπηλασία – είσοδος – έξοδος από το σκάφος καθώς και τεχνική εξόδου από το σκάφος κάτω από το νερό. Νερό μικρής ροής. Τεχνική καγιάκ / Στηρίξεις, πηδάλιο πρύμνης
  • 2η ημέρα : Νερό μικρής ροής. Τεχνική καγιάκ / είσοδος – έξοδος από eddy – κατάβαση 500 μέτρα. Βελτίωση κωπηλασίας – τεχνική καγιάκ. – ασφάλεια και διάσωση.
  • 3η ημέρα : Κατάβαση του ποταμού Βοϊδομάτη ή του Αώου δυσκολίας από I μέχρι II(+)WW).
Το κόστος:
– 250 ΕΥΡΩ (+24% Φ.Π.A.) για ένα (1) άτομο
– 200 ΕΥΡΩ (+24% Φ.Π.A.) κατά άτομο, για παρέα από δύο άτομα και πάνω
Οι προϋποθέσεις συμμετοχής:
  •  Ιατρική βεβαίωση από παθολόγο ή καρδιολόγο η οποία να αναφέρει ότι είστε υγιείς και μπορείτε να συμμετάσχετε σε μαθήματα καγιάκ ορμητικών νερών.
  •  Υπεύθυνη δήλωση για γνώση ελεύθερης κολύμβησης. Για τους ανήλικους συμμετέχοντες άνω των 12 ετών χρειάζεται υπεύθυνη δήλωση των γονέων που να δηλώνει, ότι υπάρχει γνώση ελεύθερης κολύμβησης και σύμφωνη γνώμη, για να συμμετάσχει το παιδί τους στα μαθήματα.

Οι κρατήσεις:
Δηλώσεις συμμετοχής: μέχρι και την Τρίτη 29/09/2020 στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.kayakmetavasi.gr/ekdilwseis/express_kayak_beginners/
με κατάθεση προκαταβολής 70 ευρώ, μέχρι και την Τρίτη 29/09/2020, στον παρακάτω λογαριασμό: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΆΠΕΖΑ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: GR3901105250000052500109799SWIFT:(BIC) ETHNGRAA Όνομα Δικαιούχου: ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΟΛΕΒΑΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ και αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@kayakmetavasi.gr.
Το οικονομικό υπόλοιπο για την παρακολούθηση της σχολής θα καταβληθεί, κατά την διάρκεια της σχολής.

Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων για την πραγματοποίηση της σχολής: πέντε (5) άτομα
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: +306944656029 ή στο e-mail: info@kayakmetavasi.gr
Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής μέχρι και δέκα ημέρες πριν την πραγματοποίηση της σχολής επιστρέφεται ολόκληρο το καταβληθέν ποσό. Αν η ακύρωση γίνει από δέκα ημέρες έως και επτά ημέρες πριν την έναρξη της σχολής επιστρέφεται το μισό (50%) καταβληθέν ποσό. Σε αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή, η ακύρωση γίνει το τελευταίο εξαήμερο πριν την έναρξη της σχολής το καταβληθέν ποσό δεν επιστρέφεται.
Το ξέρουμε πως είναι δύσκολο να δοκιμάσεις κάτι που ελάχιστα γνωρίζεις, ειδικά στην εποχή μας, όμως εμείς το καγιάκ το νιώθουμε σαν ένα δώρο που πρέπει να μοιράσουμε στους ανθρώπους που αγαπούν την φύση και την περιπέτεια.
Το καγιάκ δεν είναι καθόλου αυτό που φαίνεται και δυστυχώς δεν φαίνεται καθόλου αυτό που είναι.
Είναι φιλοσοφία, είναι ομαδικότητα, είναι παρέα, είναι συλλογή τοπίων και εμπειριών που μόνο μέσα από το νερό μπορείς να θαυμάσεις. Το καγιάκ είναι κάτι πολύ ξεχωριστό για να μπορέσεις να βάλεις σε λέξεις το τρόπο που αισθάνεσαι όταν είσαι μέσα στο ποτάμι.
Το καγιάκ είναι ένα σπορ υψηλής αισθητικής και ανυπέρβλητου δυναμισμού. Δοκίμασέ το!!!!
Σας περιμένουμε όλους !!!
Μετάβαση